Home » Rrefimet E Agjentit Anglez Dhe Armiqësia E Anglezëve Ndaj Islamit by M. Sıddık Gümüş
Rrefimet E Agjentit Anglez Dhe Armiqësia E Anglezëve Ndaj Islamit M. Sıddık  Gümüş

Rrefimet E Agjentit Anglez Dhe Armiqësia E Anglezëve Ndaj Islamit

M. Sıddık Gümüş

Published October 14th 2013
ISBN :
ebook
Enter the sum

 About the Book 

Këshillë: Misjonerët mundohen të përhapin krishtërimin, Çifutët mundohen të përhapin fenë dhe mëndimet e tyre të shtrembëra, shtëpia botuese Hakikat me qendër ne Stamboll mundohet të përhapë Islamin, ndërsa masonët mundohen të zhdukin fenë. Ata që janë të mençur e të ditur arrijnë ta kuptojnë se cila nga këto është e drejtë dhe duke ndihmuar për përhapjen e kësaj bëhen shkak për shpëtimin e të gji